Şeref Ülker İlkokulu
KARAÇALLI MAH. 30022 SK. ŞEREF ÜLKER ILKOKULU BLOK NO 9 AKSU / ANTALYA

VİZYON

Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda, toplumun değerlerini önemseyen, çalışkan, çağdaş, girişimci, sorgulayan, yargılayan ve ülkemizin aydınlık geleceğine katkıda bulunan gençlerimizi yetiştiren bir eğitim merkezi olmak için varız.

MİSYON

Ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü, çevrede eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.

BAŞARILAR

2004 yılında başarı sıralamasında son sırada bulunan okulumuz, özellikle son 4 yıldır büyük bir ivme yakalamış ve ilçe sıralamalarında dereceler elde etmiştir.
Kütüphane Kitap Sayısı :2026

Normal Öğretim

08:30- 14:25

Klima

08:30- 14:25

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Aksu´nun 8 km güneyinde, denizi kuşbakışı gören harika manzaraya sahip bir konumdadır. İl merkezine 22 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Köy Merkezli olan okulumuz Kundu oteller bölgesine, Lara turizm yoluna ve Havaalanına çok yakın konumdadır.